ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοινωση
Από την 1/08/2017 και σύμφωνα με την Φ.32/11376 Απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής η Διεύθυνση του σχολείου μας άλλαξε.
ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ αναλαμβάνει ο κος ΚΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ,κλάδου ΠΕ20, μέχρι πρότινος Διευθυντής του 18ου Γυμνασίου Αθήνας.
Η κα Κέκου Ρεβέκκα αναλαμβάνει την Διεύθυνση του 40ου Γυμνασίου Αθήνας.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αποχαιρετούμε την κα Κέκου Ρεβέκκα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα της θέση!

Καλωσορίζουμε τον κ. Κουτσή Ηλία στη θέση του νέου Διευθυντή και θα είμαστε αρωγοί στο έργο του με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας για την πρόοδο των μαθητών μας!

Οι Διαχειριστές του Blogspot
Χατζηελευθερίου Εμμανουήλ Γεωλόγος M.Sc.
Κρουστάλλη Μαριλένα Αγγλικών

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

2/12/15

Bιωματικό Πρόγραμμα από την Ομάδα του Ιδρύματος Λαζαρίδη

Οι μαθητές του τμήματος Α2 του σχολείου μας είχαν σήμερα την ευκαιρία να βιώσουν τη ζωή μέσα από τα μάτια άλλων εφήβων στην ηλικία τους,να εκφραστούν,να παίξουν, να συζητήσουν, να δώσουν τις δικές τους λύσεις σε συχνά εφηβικά προβλήματα και να προβληματιστούν. Μέσα από θεατρικό παιχνίδι και διαδραστικές δραστηριότητες, ομάδα παιδαγωγών και εμψυχωτών από το Ίδρυμα Λαζαρίδη πρόσφεραν μια δίωρη βιωματική εμπειρία στους μαθητές μας. Στο τέλος, όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι και έδωσαν ραντεβού ξανά την  Άνοιξη για τη συνέχεια του Προγράμματος με μια νέα δράση.

Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο καθηγητή του μαθήματος των Βιωματικών Δράσεων του τμήματος Α2, κ. Γκουτσούλα Χρήστο ,για την επιλογή του Προγράμματος και τη συνεργασία με το Ίδρυμα Λασκαρίδη ,στους παιδαγωγούς που το εφήρμοσαν και στους μαθητές του Α2 για τον αυθορμητισμό και τη συνεργασία τους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου