ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ανακοινωση
Από την 1/08/2017 και σύμφωνα με την Φ.32/11376 Απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής η Διεύθυνση του σχολείου μας άλλαξε.
ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ αναλαμβάνει ο κος ΚΟΥΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ,κλάδου ΠΕ20, μέχρι πρότινος Διευθυντής του 18ου Γυμνασίου Αθήνας.
Η κα Κέκου Ρεβέκκα αναλαμβάνει την Διεύθυνση του 40ου Γυμνασίου Αθήνας.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αποχαιρετούμε την κα Κέκου Ρεβέκκα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα της θέση!

Καλωσορίζουμε τον κ. Κουτσή Ηλία στη θέση του νέου Διευθυντή και θα είμαστε αρωγοί στο έργο του με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας για την πρόοδο των μαθητών μας!

Οι Διαχειριστές του Blogspot
Χατζηελευθερίου Εμμανουήλ Γεωλόγος M.Sc.
Κρουστάλλη Μαριλένα Αγγλικών

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

5/3/15

6 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ (BULLYING)

BULLYING IS NOT OK !!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=DQzNYEPMIPA
Η οργάνωση Singapore’s Coalition Against Bullying for Children and Youth δημιούργησε ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο spot για την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε σχέση με το φαινόμενο του εκφοβισμού Το ασπρόμαυρο φιλμ δείχνει ένα αγόρι που το κοροϊδεύουν στο σχολείο. «Δε θέλω να το μοιραστώ αυτό, αν μείνω σιωπηλός ίσως σταματήσει. Δε νοιώθω ασφαλής πουθενά» δηλώνει ο πρωταγωνιστής του spot. Ωστόσο το spot έχει μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με αυτό που δηλώνει ο πρωταγωνιστής. Εάν το συγκεκριμένο spot το μοιραστείς (share) στο facebook τότε μικραίνει κατά ένα μιλιδευτερόλεπτο (0,001 δευτερόλεπτα). Η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι το spot να περιοριστεί χρονικά σε μια εικόνα. Η φιλοσοφία είναι «όσο περισσότερο μιλάμε για τον εκφοβισμό τόσο το εξαλείφουμε». Το όνομα της καμπάνιας είναι «Share it to end it», δηλαδή «Μοιράσου το για να το σταματήσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου